2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının özge bölgelere yayılmasını kösteklemek dâhilin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına dayanıklı bapların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap bapnın nanay olması Yangın Kapısı bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en heybetli kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve normal fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat ali birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Mono blok cisim kuruluşsı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page